Da Nang és Hoi An
Ázsiai üdülőhelyek és szállások/Da Nang és Hoi An

DA NANG és HOI AN - ÁZSIA RIVIÉRÁJA

Ez Vietnám egyik legszebb tengerpartja, igazi kincs a nyaralni vágyók számára. Nem véletlenül nevezik ezt a partot Ázsia Riviérájának sem! Az üdülőhely számos öböllel, félszigettel rendelkezik. Da Nang városának északi déli részéről indul ez a tengerparti csoda, áthalad a Thu Bon folyó zegzugos, szigetekkel teleszórt deltáján és még hosszú kilométereken át folytatódik Hoi An-tól délre is. Teljes hossza 33 km. A közvetlenül a tengerparton sorakozó üdülő szállodák minden igényt kielégítenek. Az egyszerűbb (3*) de jó minőségű helyektől az igazi keleti kényelmet biztosító luxus szállodákig és luxus üdülőkig minden kategória megtalálható itt.

A dolog érdekessége az, hogy a tagolt partvonal és az öblök sora miatt élesen elhatárolódnak egymástól a különböző kategóriájú és ezért különböző vendégkörű üdülőhelyek. Kiépítésük azonban mindenhol megtörtént, korszerű, kényelmes és árnyas parti sétányok homokos strandok követik egymást. Nincs már olyan hely, ahol ne lennének part menti kioszkok a fasorok árnyékában, ne lennének strand eszköz bérlési helyek.

Vendégeink számára rengeteg, akár önállóan is szervezett nyaralás is elérhető  DA NANG és  HOI AN tengerpartjain, Ázsia Riviéráján is. Ezen az oldalon a Yourdestination Trusted Hotel Partner rendszerünkben részt vevő DA NANG-i és HOI AN-i szállásadó partnereinket ajánljuk.

Ha oldalunkon keresztül foglalja le szállását és kapcsolatba is lép velünk, minden, partnerszállással kapcsolatos Yourdestination kiegészítő szolgáltatáshoz is, díjmentesen hozzájut. Ezek a szállások is garantáltan a legjobbak Ázsia Riviéráján.  

CENTARA SANDY BEACH RESORT DA NANG 4*

A Centara Sandy Beach Resort Danang, egy szuper tengerparti üdülő szálloda, ahol a zöld hegyek és a trópusi kertek alkotják a látképet, egybeolvadva az ősi homokkal és a kristálytiszta Keleti-tenger vizével.

 

A 4*-os resort a Non Nuoc parton fekszik, az aktívabb vendégek számára nyújtott rengeteg sport szolgáltatással, felszerelésekkel.

Az üdülő 42 holdon elterülő, karbantartott trópusi kertjével egyedülálló  magánszférát biztosít pároknak és családoknak.

 

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
OLALANI RESORT AND CONDOTEL 5*

A hotel a Non Nouc Strandon található, melyet a Forbes magazin a világ 6 legszebb strandja közé beválasztott. Olalani egy luxus, Hawaii stílust tükröző hotel. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen meglátogathatjuk a különböző UNESCO Világörökség helyeit, mint például a Hue Citadellát, My Son-t és Hoi An ősi városát.

A környezetnek (homok, tenger, nap) köszönhetően az Olalani olyan, mint egy vonzó lány aki a legmodernebb Hawaii ruházatot viseli, ettől lesz különleges, másabb mint a többi, ázsiai stílust viselő hotel. A hotelnek 285 fényűző szobája van, melynek vagy a tengerre vagy a főmedencére néznek.

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
FURAMA RESORT DA NANG 5*

A Fumara elismerten a legjobb tengerparti üdülőszálloda Vietnámban, mely a Danang fehérhomokos parti szakaszon található. Fekvésének köszönhetően a főbb látványosságok gyorsan elérhetőek; Hoi An (20 perc), My son (90 perc) és Hue (2 óra). 198 szobája, 50 lakosztálya, és 50 medencés villája van neki (ágyak száma: 2-4). Az egész épületet ízlésesen dekorálták, a tradícionális vietnámi stílus keveredik egy kis franciával, ettől olyan tekintélyes ez a hotel – és ennek köszönheti, hogy már több filmsztár, üzletember is meglátogatta.

A szálloda konyhája különlegességeket kínál. A tradicionális vietnámi konyha mellett fellelhető  ázsiai, olasz és más európai ízek is, és a legjobb steak is itt fogyasztható el.  Különböző büfék és bárok állnak a vendégek rendelkezésére, szerte a hotel körül. A vendégek szórakoztatását egyéb szolgáltatások is biztosítják: elérhetőek vizi sportok, búvárkodás, golf és wellness részleg is.

 

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
NAMAN RETREAT RESORT  5*

A Naman Retreat tökéletesen vegyíti az időtlen vietnámi örökségeket és kultúrát a luxus, modern vonzó világgal. Lenyűgöző tradicionális bambusz építészet és tökéletes belsőépítészet és az elmaradhatatlan vietnámi vendégszeretet fogadja az ideérkezőket. A megújulás helye ez, ahol az érzékeink új életre kelnek, köszönhetően a wellness részlegnek és a különböző tereknek, ahol a testünk gyógyul a lelkünk pedig megújul. A hely jelmondata: “A vendégek lelkükben megnyugodva, megfiatalodva köszönnek el tőlünk. A célunk az, hogy varázslatos és elbűvölő élményeket adjunk a vendégeinknek.

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
VICTORIA HOI AN BEACH RESORT & SPA 4*

Victoria Hoi an Beach Resort &Spa a Cua Dai parton található, mindössze 15 percre az ősi várostól és 30 percre a Danang Nemzetközi repülőtértől. Az üdülő szálloda építészetét egy régi tradicionális halászfalu ihlette. Gyönyörű környezetébe beletartoznak a kis sétányok, a festői szépségű tavak és az agyagtetővel ellátott házak is.

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
MELIA DA NANG BEACH RESORT 4*+

A Melia Da Nang központi fekvése köszönthetően, a város és környékének főbb látványosságai gyorsan elérhetőek; Hoi An (20 perc), My Son (90 perc) és Hue (2 óra).

A 33 km hosszú fehér homokos part egyik gyöngyszeme. 158 szobával, és luxus lakosztályokkal rendelkezik, melyet a gyönyörű Márvány-hegység és a lélegzetelállító tenger és a buja, zöld kert vesz körbe.

A főépületben 118 szoba található, 5 emeleten, 4 különböző kategóriában: Standard, Deluxe, Premium és Suite.

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
PALM GARDEN BEACH RESORT & SPA 4*

Az 5 hektáron elterülő, trópusi kerttel rendelkező Palm Garden Beasch Resort & Spa az egyik leghívogatóbb tengerparti szálloda Hoi An-ban. Hoi An városa nagy hatással volt a hotel megépítésére, így az építészeti elemekben találkozhatunk a hagyományos dizájnnal, melyet egy kis modern luxussal kevertek.

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal
TIA WELLNESS RESORT DA NANG - ALL SPA INCLUSIVE 5*

A relaxáció és meditáció központja ez a hely. Az 5*-os villák saját medencével, egyszerű formatervezéssel vannak ellátva. A hotel harmóniába hozza a természetet az emberi testtel és lélekkel, ezt bizonyítja a vízesés, a gőzfürdő, a szauna és a különböző wellness szolgáltatások. Jöjjön el, és élvezze azt a nyugalmat, amit máshol még nem talált meg!

További részletek, árak és foglalás AGODA fiókunkban, Yourdestination szolgáltatásokkal