RÓLUNK – Ázsiai utazás – szállásfoglalás, hotel, szálloda, nyaraló
Yourdestination/RÓLUNK – Ázsiai utazás – szállásfoglalás, hotel, szálloda, nyaraló
home1-1

RÓLUNK

Az ázsiai utazási portfóliónkban képviselt országokban csak hivatalosan bejegyzett, megfelelő engedélyekkel, érvényes felelősségbiztosítással rendelkező vállalkozás végezhet utaztatási, turisztikai tevékenységet!

 

Ezért szolgáltatásainkat kizárólag hivatalosan végezzük közvetlenül, illetve teljes jogú képviseletei irodáinkon keresztül vagy magyarországi értékesítő partnereink segítségével.

 

Comset Engineering Co. Ltd.
Székhely / központi iroda:
46/37 Phrabarami Road, T. Kathu,
A. Kathu, 83120 Phuket, Thailand

 

Vállalkozásunk 1981-ben alakult, alapvetően ipari folyamatirányítási és nagybiztonságú informatikai rendszerek fejlesztésére, tervezésére, kivitelezésére és üzemeltetésére. Munkája során szolgáltatásai folyamatosan bővültek, szerződései alapján több mint 30 országban vezetett projekteket, nemzetközileg is elismerté vált.  

 

A fokozódó nemzetközi érdeklődés és az ezzel egy időben kezdődő kedvezőtlen magyarországi gazdasági és szabályozási változások miatt 2000-ben elhatároztuk, hogy „nyitunk”. 2001-ben létrehoztuk hongkong-i székhelyű fejlesztő központunkat, majd 2005-ben vállalkozásunk székhelyét is áthelyeztük az ASEAN szövetség területére.

 

A gyorsuló fejlődés és a sokasodó teendők miatt 2005-ben elérkezett az idő, amikor az eredeti vállalkozási struktúrát tovább kellett fejlesztenünk. Ennek során az egyes, speciális irányítást igénylő üzletágakból önálló irányítású és a saját üzletágaikat teljes körűen lefedő és kiszolgáló divíziókat szervezzünk. 

 

Ezek egyike az Utaztatási és Túrisztikai Divízíó: a Yourdestination International Travel System, amely ma már (2021) Indiában, Nepálban, Tibetben, Bhutánban, Mianmarban, Thaiföldön, Kambodzsában, Laoszban, Vietnámban, Malajziában, Szingapúrban, Hong Kongban, Makaón, Kínában és Japánban nyújt nemzetközi és magyar nyelvű turisztikai szolgáltatásokat.