Ázsiai Magyar Központok – Szállás információs könyvtár
Ázsiai szálláshelyek /Ázsiai Magyar Központok – Szállás információs könyvtár

Ázsiai Magyar Központok - Utazási információs könyvtárunk

Ázsia 13 országába szervezünk egészen különleges és az utazási irodák "hagyományos" útjaitól gyökeresen eltérő utakat. Ezen kívül regionális irodáink, a Magyar Központok is folyamatosan üzemelnek a helyszíneken. Már több mint 2000 oldal, nagyon részletes magyar nyelvű utazási anyaggal rendelkezünk. Ez a könyvtár az önálló, szállásokat és helyeiket is érintő katalógusokat  tartalmazza.

Központi információs könyvtárunk is elérhető, ahol minden Vietnámmal, Thaifölddel, Kambodzsával, Kínával és Hong-Hongal, Malajziával, Szingapúrral, Nepállal, Tibettel, Bhutánnal, Szingapúrral és általános ázsiai utazási témákkal kapcsolatos anyagaink is megtalálhatók.  

Ebben a könyvtárban az egyes ázsiai országok önálló szállásajánló anyagai érthetők el közvetlenül. A teljes, több mint 2000 oldalas ismertető anyag fő információs könyvtárunkban található, itt:

Meglátogatom a - Yourdestination központi információs könyvtárát

Nem mobil telcsinek való vidék...

Információs könyvtárainkban található anyagok A4-es formátumú, sok-sok oldalt tartalmazó, képekkel és utazási információkkal gazdagon teletömött anyagok. Lehetetlen küldetés ezeket utazás közben, vagy éppen mobil telefonon böngészgetni. Így egyszerűen semmi nem marad meg az ember agyában ezekből a (reméljük) hasznos információkból.

 

Javasoljuk legalább a tablet felbontást, de az igazi megoldás első ismerkedésre a monitor. Ha tetszik, akkor jöhet a letöltés és a nyomtatás! Az anyagok igazi magazin formájú kiadványok.

 

Árak, időpontok és a COVID.

Egészen kaotikus időket élünk most, legalább is 2022 év végéig. Ezért a katalógusokban megadott árak és indulási időpontok hirtelen és általunk befolyásolhatatlanul megváltozhatnak. Ez ellen, sajnos, nincs védelem.   

 

Amit utasaink védelme érdekében tenni tudunk az a Yourdestination értékálló utazási voucher! Részleteiről a katalógusok végén található leírás tájékoztat.

Javasoljuk, az út tervezésének megkezdése előtt mindenképpen lépjen kapcsolatba velünk!

nyaralasok600
Vietnám tengerpartjai és üdülő szigetei

Katalógusunk Vietnám majdnem húsz  fontosabb üdülőhelyét mutatja be részletesebben és az ezeken a helyeken elérhető, több mint ötven szállodát, reszortot, és különleges üdülőhelyet.

Az anyag tartalma folyamatosan növekszik és változik, mert csak a Trusted Hotel Partner Program feltételeinek megfelelő és abba felvett szálláshelyek található meg benne.

Hamarosan